Çemişgezek'ten Vanlı depremzedeler gözyaşlarıyla uğurlandı

Van'da meydana gelen depremin ardından, Tunceli Çemişgezek Kaymakamlığı'nın katkıları ile ilçede misafir edilen 4 aile, ilçe halkı tarafından gözyaşları ile memleketlerine uğurlandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Haziran 2012 16:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çemişgezek Kaymakamlığı, depremzede 4 aileyi Kale Mahallesi'nde ve Yeni Mahalle'de misafir etti. İlçede misafir edildikleri süre zarfında her türlü sorunları ile yakından ilgilenilen depremzedelerin vedalaşması sırasında duygusal anlar yaşandı. Çemişgezek'te konakladıkları süre zarfında giyim, nakdi, eğitim ve tıbbi ihtiyaçlarının karşılanmasından ve Çemişgezek halkı ve Kaymakamlığının kendilerine gösterdiği yakın ilgiden memnuniyetlerini dile getiren depremzede aileler, Kaymakam Ali İkram Tuna başta olmak üzere yakın ilgilerini esirgemeyen Çemişgezek halkına teşekkürlerini iletti.

Çemişgezek Kaymakamı Ali İkram Tuna ise ?6 ay boyunca ilçemizde misafir ettiğimiz depremzede ailelerle vedalaşma elbette ki bizlerde de duygulu anlar yaşatıyor. Misafir ettiğimiz süre zarfında zaman zaman hanelerini ziyaret edip, çaylarını içip kendileriyle sohbet etme fırsatımız oldu. Depremzede misafirlerimize yeniden geçmiş olsun dileklerimi sunuyor, ülkemize Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın diyorum." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber